Gratis RTX 3080 upgrade

 

Waarom?

Voor een industriële vaste klant zijn wij op zoek naar high end NVIDIA kaarten, RTX 2080/super/ti. Op dit moment worden de RTX 2080 kaarten echter al enkele maanden niet meer gebruikt en zowel onze voorraad als alle andere voorraden zijn ondertussen volledig uitgeput.

De RTX 3080 kaarten aan de andere hand zijn dezer dagen zo goed als onbeschikbaar. Dat zorgt voor een probleem bij onze klant die lopende bestellingen heeft voor zijn product alsook voor ons die de videokaarten leveren.

Om die reden zijn we samen met onze klant op het idee gekomen om tweedehands RTX 2080, RTX 2080 super en RTX 2080 ti’s in te zamelen die we NU kunnen inzetten en in ruil daarvoor RTX 3080 kaarten terug te geven, wanneer die voorradig zijn.

 

The Catch?

Dit lijkt te goed om waar te zijn denk je dan, wat is het addertje onder het gras? Wel het enige nadeel is dat er een periode zal zitten tussen wanneer je je RTX 2000 opstuurt of binnen brengt en wanneer je de RTX 3080 krijgt in de plaats. We kunnen hier ook geen concrete termijn voor geven maar we beloven wel ze, vanaf we ze binnen krijgen, uit te leveren.

 

Praktisch?

Hoe doen we dit praktisch? Het verzekerd opzenden van de kaart gebeurt op onze kosten. We bezorgen jullie hiervoor een label welke jullie kunnen gebruiken voor het verzenden van de videokaart. Het terugzenden van de nieuwe RTX3080 kaart gebeurt ook volledig op onze kosten. Indien gewenst kan u ook langskomen met u toestel, wij bouwen de videokaart op een professionele wijze uit je toestel (op afspraak). Van zodra de nieuwe kaarten beschikbaar zijn bouwen we deze terug (op afspraak) in je computer. Dit zonder enige extra kosten!

Als bewijs, na het inleveren en controleren, geven we je een tegoed bon op jouw naam voor een nieuwe RTX 3080.

 

Kleine letters?

Er zijn een paar voorwaarden:

  • De kaart moet in onbeschadigde en functionerende staat zijn (we behouden ons het recht om geval per geval te beoordelen).
  • In een eerste fase is deze actie enkel beschikbaar voor RTX 2080 / super / ti kaarten die bij ons aangekocht zijn (afhankelijk van het succes, of een gebrek daar aan, kan dit in een latere fase opengesteld worden voor het brede publiek).
  • In de eerste fase zijn we op zoek naar 30 kaarten, eens we dit aantal bereikt hebben stoppen we (tijdelijk) de actie.
  • We kunnen geen exact model van de RTX 3080 garanderen, wel kunnen we beloven dat het een ASUS, Gigabyte of MSI kaart zal zijn en geen blower koeler model. Dit zal ook sterk afhankelijk zijn van de aankomende voorraden.
  • Enkel kaarten in originele staat waar nooit mods zijn op aangebracht.
  • Je RTX 3080 heeft een nieuwe garantie periode ingaande vanaf de dag wanneer je ze ontvangt.

 

Voor meer informatie of het starten van een omruiling kan je terecht op freertx3080@aios.be of telefonisch op 0032 9 324 46 12