Powered by ASUS Gaming Desktops

Powered by ASUS. Een knap staaltje technologie

Powered by ASUS is een wereldwijd programma in meer dan 40 landen en omvat meer dan 500 partners die de allerbeste op maat gemaakte systemen leveren. Met een ruim aanbod aan moederborden, videokaarten, monitoren, routers, behuizingen en randapparatuur van wereldklasse waaruit kan worden gekozen, zijn deze op maat gemaakte systemen ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers. Het resultaat is een volledig op maat gemaakte installatie met een naadloze samensmelting van gesynchroniseerde functies, esthetische finesse en nauwkeurig afgestelde prestaties.


Nr. 1 gamingmerk wereldwijd

ASUS streeft naar het creëren van een gaming-wereld zonder grenzen, door gamers met verschillende achtergronden te verenigen om hun potentieel te vervullen via gameplay. ASUS Republic of Gamers (ROG) systemen en componenten geven het gaming-landschap opnieuw vorm, en verhogen de standaard voor zowel gamers als ontwikkelaars. De TUF Gaming-serie is intussen een gloednieuwe krachtpatser voor mainstream gebruikers die duurzaamheid, stabiliteit en veel waar voor hun geld eisen in pc-gaming.

Hardware van wereldklasse

1 's Werelds nummer 1 moederbordenmerk

Al meer dan 10 jaar hebben ASUS-moederborden de sector gedomineerd om de BEST te worden: Bestsellers, Eenvoudig in gebruik, Stabiel en verTrouwd - met meer dan 580 miljoen verkochte exemplaren en de meeste gewonnen prijzen. Of je nu een build vervaardigd voor werk of gaming, een gevarieerde selectie van modellen en innovatieve functies maakt het je gemakkelijk om het perfecte moederbord te vinden voor al je behoeften.

Bekroonde videokaarten

Met 10 series en een aanbod van onderscheidende ventilatorontwerpen en de beste koelingsmogelijkheden leggen ASUS videokaarten de lat hoger met innovaties die zijn ontworpen om de prestaties te verbeteren. Toonaangevende oplossingen zoals de TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 - gerangschikt op nummer 1 in de 2020 Google Shopping Gift Guide - zijn perfect voor het pushen van hoge frame rates in de nieuwste games of contentcreatie.

Snelle Netwerkoplossingen

ASUS biedt netwerkoplossingen die ideaal zijn voor elk scenario.
‧Verst werkende wifi voor het hele huis met AiMesh
‧Eenvoudige bediening met ROG Gaming Center, ASUS Router-app en ASUSWRT
‧Beveiligd netwerken met AiProtection Pro
‧Vertrouwde kwaliteit en bekroonde betrouwbaarheid

ASUS heeft al 10 jaar op rij de PC Magazine Reader's Choice Award gewonnen. "Het is het eerste merk dat je moet overwegen als je je thuisnetwerk wilt upgraden." – PC Magazine

Nummer 1 gaming-monitor merk

ASUS vestigt voortdurend nieuwe industriestandaarden met innovatieve hardcore gaming-apparatuur om gamers en liefhebbers overal ter wereld van dienst te zijn, van de introductie van 's werelds eerste 144Hz gaming-monitor voor consumenten in 2012 tot het uitbrengen van QHD NVIDIA® G-SYNC®-monitoren met 1440p-resolutie slechts twee jaar later. In 2020 heeft ASUS de grenzen opnieuw verlegd door nieuwe technologie te introduceren die frame rates opdrijft tot 360Hz, mini-LED-monitoren met 4K @ 144Hz beelden, en zelfs 65" beeldschermen die een supersnelle verversingssnelheid van 120Hz leveren.